tiistai 27. heinäkuuta 2010

Kesäsuihku piristää!


Ystäväni bongasi Mokon kesäalesta ihanan ulkosuihkun, jonka toinen ystäväni asensi pihallemme! Metallinen suihku on kun tehty pihaan ja lapset ovat onnesta sekaisin!

Kyllä kesä on kiva!

sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Lomalöytöjä vol 2.

Loma loppuu ja huomenna töihin.

Kun on ollut hyvä loma, on ihana palata töihinkin.

Löysin ihanan muoviastiaston (pinkit) Tallinnan Rocca al Mare -kauppakeskuksesta Muster -liikkeestä. Kuuden hengen setti lautasineen, laseineen, kannuineen ja salaattikulhoineen tuli maksamaan reilut sata euroa.


Pärnussa lomaillessamme huomasin, että todella monessa marketissa on todella hyvä sisustusosasto ja erittäin huokeaan hintaan! Kuvassa olevat verhot ja torkkupeitto ovat markettilöytöjä joista selvisin yhteensä alle 30 eurolla...ihan hurjan halpaa, mutta silti ihan hyvän laatuista ja ennen kaikkea kivan näköistä :)



Suomen puolella matkatessamme satuimme pysähtymään Juvalla sijaitsevasta Q-Point sisustus-, ja lahjatavaraliikkeessä ja matkaan tarttui melko ruhtinaallisen näköinen sängynpääty. Lisäsin kaareen pitsiset verhot ja nyt on aika prinsessamainen olo nukkua.


Eilen vielä nopea pyörähdys Ikeassa, josta löytyi matto jota olen pitkään etsinyt olohuoneeseen!


Ihanaa työhön paluuta niille joilla loma loppuu ja mahtavaa lomaa niille jotka aloittavat lomansa tai vielä jatkavat ihanista hellesäistä nauttimista!

perjantai 23. heinäkuuta 2010

Sataa, sataa ropisee...



...Mutta mua vaan hymyilyttää, niin ihana on uusi sateenvarjoni!!! Paluu arkeen pian ja laiska blogaajakin vähän reipastuu. Ollut ihana kesä, paljon reissuja ja paljon löytöjäkin, niistä siis myöhemmin!

maanantai 12. heinäkuuta 2010

Maja lapsille


Maailman helpoin maja syntyy näin;

1. viritä naru kahden puun väliin
2. laita pöytäliina tai joku muu kangas naurun yli (itse laitoin puolivahakankaan)
3. pinnoita pyykkipojilla yläosa ja laita kiviä painoksi molemmille sivuille
4. sisälle viltti (laitoin kosteussuojatun fleeceviltin)
5. tarjoilua kehiin :) ja kesämaja on valmis

(Kaikki minun käyttämäni tarvikkeet hankin Hemtexin aleista!)

sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Lomalöytöjä...

On tullut reissattua ympäriinsä loman aikana ja tietenkin jokaisessa lomakohteessa koluan kaikki sisutusliikkeet läpi :) Pitsinen lehtikori (Kiteeltä) oli yksi parhaimpia kesäloma löytöjäni ja se sopii täydellisesti olohuoneeseen uusimmille lehdille!


 
Vintage Living -eteismatto löytyi Beriinistä ja se tuli helposti käsimatkatavarana vaikka painoikin aika paljon...






Löysin mielestäni täydellisen väliverhon ulko-oveen mummolareissulta Tohmajärven Rajatukusta (!) ja mikä parasta, maksoin tästä vain 8, 90 euroa!!! Habitatilla on vastaava, mutta tietenkin huomattavasti kalliimpi (n.50 e) ja kun lapset ovat vielä niin pieniä ja rakastavat leikkiä naruilla, uskon että harjoittelemme nyt ensin tällä ja satsaan sitten myöhemmin ehkä...

Ihastuin tähän myös siksi, että tässä verhossa on pieniä helmiä naurujen joukossa ja ne tekevät verhosta todella kauniin. Verho toimii tosi hyvänä näkösuojana ja myös hillitsee ötököiden sisääntuloa :)

Latailen lisää pian :) kesälomalla sitä tuntuu olevan laiskempi bloggaaja kuin arkena...
Ihanaa oloa!

sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Kathryn White

Löysin kesälomareissulla ihania kortteja. Googlasin tekijän Kathryn Whiten ja selvisi, että hän myy myös taidevedoksia! Ihania sellasia, katso kuvia lisää tästä!

torstai 1. heinäkuuta 2010

I am not a throwaway


Tarvitsen aina lisäkassia ja tämän juuttikassin löysimme siskoni kanssa Citymarketista (...!) eräällä kauppareissulla. En varmaan koskaan ole niin uskollisesti raahannut mukanani mitään muuta kassia kuin tätä :) Hintaa kassilla oli muistaakseni 9,90 e, joten kyllä on ollut kassi hintansa väärti ja mikä parasta - myös marketista löytää usein helmiä!

Postaan pian lomareissulta löytämiäni aarteita, kunhan vain saan kuvattua ne!