keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Uudet sängyt ja lastenhuoneen päivitys











Päivittelin viikonloppuna vähän poikien huonetta...Pahoittelut vähän rakeisista kuvista, ei meinaa vielä oikein valo riittää hyvälaatuisiin kuviin. 

Saimme joku aika sitten hankittua pojille aika toimivan sänkyjärjestelyn, josta olen tosi tyytyväinen. Ikean Odda-sänky sopii tarpeisiimme todella mainiosti. Ylempi sänky pedataan päivällä sohvaksi ja alemman sängyn saa kätevästi päivän ajaksi piiloon. Mikä kätevintä, sänky mahtuu ylemmän alle petivaatteineen päivineen! Sänky toimii pienissä tiloissa mielestäni paremmin kuin kerrossänky! Myin alta pois vanhan kerrossänkymme, josta oli kyllä sääli luopua, mutta pakko oli vaan sopeutua...Se oli mielestäni maailman söpöin.

Norsujuliste ja Washi-teippi ovat Mokosta ja vanha koulutaulu (ihana aarre) saatu ystävältä!

Aurinkoa viikkoon,


sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Ihana uusi Ihollasi-korukauppa!


Käy tutustumassa uuteen korukauppaan, jonka siskoni on perustanut. Sen kummempia hehkuttelematta, puhukoon kauppa puolestaan!

Kauppaan pääset TÄÄLTÄ!

lauantai 23. helmikuuta 2013

Ikimuistoinen Dubai





Vietimme hiihtolomaa Dubaissa, Jebel Ali - Palm Tree Court Spa -resortissa. Lisätietoa hotelliketjusta myös täällä! Voin lämpimästi suositella paikkaa lapsiperheille sekä rauhaa ja urheilua rakastaville. Resort on täynnä aktiviteetteja aina ratsastuksesta golfiin ja tennikseen. Ruoka ja ravintolat olivat ihanat ja todella monipuoliset.

Resortissa oli niin paljon tekemistä, että emme kovin paljon ehtineet muualle kuin Mall of the Emirates -ostoskeskukseen. Tämä todella iso ostoskeskus tosin olikin sellainen kokemus, että eipä paljon muuta tarvittukaan. Keskuksessa oli muun muassa hiihtokeskus sisällä :)

Tarkoituksemme oli myös mennä Atlantis-vesipuistoon, mutta valitettavasti loppumatkaamme varjosti ikävä vatsapöpö. Tietysti harmittaa, mutta näille ei vain voi mitään. Lääkäripalvelut olivat ensiluokkaiset ja hotelli huolehti voinnistamme hyvin. Kaikesta huolimatta ja sairastumisia lukuunottamatta matka oli tosi onnistunut.

Hyvää viikonloppua kaikille täällä piipahtajille toivottaa

keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Helmikuisia helmiä






Hiihtoloma häämöttää ja blogikin jää sitä myöten pienelle lomatauolle. Palaan taas tänne kun on hieman tankattu voimia ja D-vitamiinia :) Hyvää Ystävänpäivää, kauniita kevättalven päiviä ja hiihtolomalaisille hyvää lomaa!




sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Pöllöilyä





Viikonloppu on hurahtanut ex-tempore illanistujaisissa, juhliessa kummilapsen synttäripäivää, urheillessa, teatterissa, sukuloidessa ja mäkeä laskiessa. Nyt pitäisi vielä siivota ja sitten vielä illaksi kylään :) Ei ainakaan ole tekemisen puutetta...

Rakas kummilapsi oli iloinen kahdeksanvuotis-synttärilahjuksistaan. Ihan sattumalta Tiimarista löytämäni ihanat pöllötyynyt sopivat kuin nakutettu hänen huoneensa sisustukseen. White Momentin pinkki pipokin taisi olla kovin mieleen. 

Hyvä, tunnerikas viikonloppu. Kaikki on hyvin.


lauantai 9. helmikuuta 2013

Puupalikat kirjaimilla






Tämän palikkatestin mäkin osasin ratkaista ;)...Aika suloiset puupalikat löytyivät Kodin Ykkösestä. Täällä viikonloppu on taas täynnä menoa ja meininkiä, oikein hyvää ja rentouttavaa oloa kaikille!

Toivottaa,

maanantai 4. helmikuuta 2013

Vauvalahja




"On lapsi syntynyt maailmaan, tuoden paljon iloa tullessaan.
Hän lahja on kallis ja suloinen, hänen elämänsä olkoon onnellinen."


Kävimme poikien kanssa tänään nuuhkimassa ihanaa kaksi viikkoa vanhaa Iinestä. Vauvalahjan teko-ohjeet (vakkarilukijoille jo tutulla tekniikalla) löytyvät täältä!

Ikuisesti vauvakuumeessa,

lauantai 2. helmikuuta 2013

Inspiraatioseinä



Erilaiset mood boardit ja inspiraatiokollaasit ovat mielestäni tosi kiinnostavia. Inspiroiduin tästä ystäväni työhuoneen seinällä olevasta kollaasista, tämä on musta vaan ihan superihana. Pinterest, verkkomaailman mood board, on myös ehkä maailman mahtavin paikka kerätä itseään kiinnostavia ja inspiroivia asioita. Satumaan Pinterestiin pääset tästä!

Kaikkea kaunista viikonloppuunne,