keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Sänky eurolavoista - vihdoinkin!


Pitkäaikainen haave konkretisoituu viimein. Olen pitkään unelmoinut eurolava-sängyn tekemisestä ja vihdoin siihen on mahdollisuus, on myös ensimmäinen päivä sitten viime perjantain kun ei sada! On ihanaa kun saa taas toteutella kaikenlaisia kokeiluja ja haaveita vuosien varrelta tämän muuton myötä.

Tämän päivän projektina on ollut maalaus. Olen lasten kanssa siskoni luona remppaevakossa ja heidän pihalla lavojen maalaus onnistui. Lavat sain lankomieheltä!

Tarvikkeet:
3 kpl lavoja (nämä ovat kooltaan 80cmX120cm)
Pensseleitä, ainakin yksi pitkä pohjan hankalia kohtia varten
2 litraa valkoista (seinä)maalia, jota meille suositeltiin K-raudassa

Lavojen harjaus riittää, hionta on turhaa, tietty rouheus on vain hyvä! Maalaustyöhön kannattaa varata hyvin aikaa, sillä hankalia paikkoja lavoissa kyllä riittää ;) Hintaa tarvikkeille tuli yhteensä n. 60e.

Tämä sänky tulee pojan huoneeseen ja olemassaoleva patja on kooltaan 90cmX200cm, joten tässä tapauksessa tulevat lavat vaakaan niin että leveys on 120cm ja yhteispituudeksi tulee 240cm.

Nyt on mietinnässä miten saan lavat mahtumaan autooni, ettei lapsille tule junareissu :)...laitan heti kuvia kun uusi sänky on paikallaan.

P.S. Lopputulos löytyy TÄÄLTÄ!

4 kommenttia:

 1. Lopputulosta odotellessa! :))

  Psst. blogissani on arvonta ;)

  VastaaPoista
 2. tulee varmaan upea. haaveilen tollaisesta pöydästä. t. Sari J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon niin! Pöytä on helppo tehdä, sellaisenkin olen tehnyt! Linkkaan sen tuonne postaukseen kun löydän koneeni muuttokamoista :)

   Poista

Kommentit lämmittävät sydäntä!