lauantai 22. toukokuuta 2010

Muutosten kevät

Niin paljon on tapahtunut kevään aikana ja blogin pitäminen on jäänyt. Nyt taas ryhdistäydyn ja aloitan tiheämmän päivittämisen. Kevät ja kesä on aikaa jolloin ideat syntyvät helposti, kuin itsestään ja sisustusvimma on kovimmillaan. Kun sisustukseen tulee uutta, myös vaatekaappi saa tuulettua. Olen kolunnut kaupat ja kirpparit ja ihania löytöjä on taas tehty!

Äitienpäivää vietimme ihanassa aurinkosäässä ja perinteisesti kera koko suvun äitien! Tuunasin siskoni kanssa ihan perus Frödingen mutakakun juhlakuntoon mansikoilla ja tarjolla oli myös muita suklaaherkkuja Sacher-leivoksista kookos-, ja rommipalloihin. Nam.

Tämän vanhan vuoan löysin Viirin kipputorilta 70 sentillä! Samanlaisen toisen löysin myös 1,5 eurolla Akselin kirpparilta Mankkaalta tällä viikolla.
n
Äitien päivää seuraavalla viikolla vanhenin taas vähän ja sain nämä ihanat vaaleanpunaiset Reinot synttärilahjaksi :). Pitkään olin niistä haaveillutkin. Toinen superhyvä kenkähankinta oli Hunterin saappaat, joita olen käyttänyt tosi paljon. Tilasin saappaat Brandokselta ihan kohtuuhintaan, vaikka kuulin jälkeenpäin että olisin saanut ne halvemmallakin Hunterin omasta nettikaupasta...No, Brandoksella ei veloiteta lainkaan lähetyskuluja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit lämmittävät sydäntä!