sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Lomalöytöjä vol 2.

Loma loppuu ja huomenna töihin.

Kun on ollut hyvä loma, on ihana palata töihinkin.

Löysin ihanan muoviastiaston (pinkit) Tallinnan Rocca al Mare -kauppakeskuksesta Muster -liikkeestä. Kuuden hengen setti lautasineen, laseineen, kannuineen ja salaattikulhoineen tuli maksamaan reilut sata euroa.


Pärnussa lomaillessamme huomasin, että todella monessa marketissa on todella hyvä sisustusosasto ja erittäin huokeaan hintaan! Kuvassa olevat verhot ja torkkupeitto ovat markettilöytöjä joista selvisin yhteensä alle 30 eurolla...ihan hurjan halpaa, mutta silti ihan hyvän laatuista ja ennen kaikkea kivan näköistä :)Suomen puolella matkatessamme satuimme pysähtymään Juvalla sijaitsevasta Q-Point sisustus-, ja lahjatavaraliikkeessä ja matkaan tarttui melko ruhtinaallisen näköinen sängynpääty. Lisäsin kaareen pitsiset verhot ja nyt on aika prinsessamainen olo nukkua.


Eilen vielä nopea pyörähdys Ikeassa, josta löytyi matto jota olen pitkään etsinyt olohuoneeseen!


Ihanaa työhön paluuta niille joilla loma loppuu ja mahtavaa lomaa niille jotka aloittavat lomansa tai vielä jatkavat ihanista hellesäistä nauttimista!

2 kommenttia:

  1. Ihania löytöjä! ja toi sängynpääty, voi suloisuus. Mä pähkin, josko napsisin itsekin mukaani noi verhot, tosin eri värisenä. Ja muutenkin pitää vielä kiertää kaikki paikallisputiikit läpi ja ahtaa auto pullolleen ennen kotimatkaa.

    VastaaPoista
  2. :)Kiitos Laura. Vesi tulee suihkuun puutarhaletkusta suoraan. Lapset ovat maailman onnellisimpia. Vesi tosin on aika kylmää!

    VastaaPoista

Kommentit lämmittävät sydäntä!