lauantai 18. joulukuuta 2010

Kuusi tuo joulumielen...

...vaikkakin poikkesin (aika vankoistakin) periaatteistani ja hankin tänä vuonna tekokuusen. Suomesta ei ainakaan tietääkseni saa ruukkukuusia, jollaisen ystäväni hankki itselleen esimerkiksi Tallinnassa. Siellä se kuulemma on jo tosi yleistä. Ruukkukuusi kestää paljon pidempään ja on siirrettävissä ulos joulun jälkeen. Olisin niin halunnut sellaisen itsekin.

Asettelin kuusen isoon rottinkirkoriin ja koristeiksi olen keräillyt helminauhoja ja hopeisia vitjoja sekä pitsisiä lumihiutalekoristeita. Hankin vielä myöhemmin joulutähden ja lisää koristeita jos ehdin. Viime jouluna oli teemana kulta ja punainen, joten niistä ei tänä jouluna ole apua :)!Kaivoin jouluvarastoistani myös rakkaan enkelikellomme, enkelikellon kilinää ei mielestäni voita mikään. Löysin tämän enkelikellon jokunen vuosi sitten HESY:n kirpputorilta ja se on siitä lähtien kuulunut perinteisesti joulukoristuksiimme.


Hyvää viikonloppua ja hyvää mieltä jouluvalmisteluihin!

2 kommenttia:

  1. Kaunis kuusi, ja ei tekokuusessa mitään pahaa ole :) ! Eipä tule harmaita hiuksia kun pudoinneiden havusten kanssa taistelee!

    VastaaPoista
  2. Tykkään tuosta kuusesta, kun se on korissa, aika kiva idea :) meillä on myös tekokuusi, kun kissat muuten tuhoaisivat oikean kuusen jouluna, mutta tekokuusi saa olla rauhassa ja koristeltuna se on ihan yhtä kaunis kuin oikea :)

    VastaaPoista

Kommentit lämmittävät sydäntä!