lauantai 8. tammikuuta 2011

Lahjoja, löytöjä ja alkanutta vuotta!

Joulunajan lahjoja ihastellessa on mennyt nämä joulun jälkeiset päivät...Töihin paluu ja arki toivat taas omat kiireensä ja olisi tehtävä oikein kunnon siivousurakkakin...Ajattelin kuitenkin fiilistellä blogiini muutamat ihanat ystäviltä saadut lahjat ja aloittaa vasta sitten sen siivousurakan :)

Rakkaalta siskoltani sain superkauniin hopeisen kaulaketjun ja rakas ystäväni puolestaan muisti minua kauan salaa ihailemallani nahkarannekkeella.
Hääpäivänä minua muistettiin superkauniilla vintage Diorilla (The greendress).

Olen niin kiitollinen näistä kaikista ja monista muista saamistani ihanuuksista. Eilisen alennusmyyntikierroksen saldona oli tämä Stylesnobin normaalihintainen (...) huivi Urban a*:sta ja kauan himoitsemani EMU:n lampaankarvakengät Nectarinesta.Oikein hyvää alkanutta vuotta ja parempaa alennusmyyntionnea ;) toivotan ihan kaikille!

3 kommenttia:

 1. Kannattaa olla kiltti niin saa ihania lahjoja :) !
  Onko noi Emut kovinkin kalliit? Hyvältähän ne tosin näyttävät....

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. :) ja EMU:t olivat kyllä todella kalliit (185 e), mutta tosi tosi hyvät käytössä. Vuori on lampaankarvaa eli ei hiosta yhtään ja ovat superlämpimät. Hyvin hoidettuina toivon näistä monen vuoden iloa ja toivon että näin vältyn monien huonojen talvikenkien ostolta!

  VastaaPoista

Kommentit lämmittävät sydäntä!