keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Tunnustus

Ihana Lauran tähti -blogisti ilahdutti minua The Gorgeus Blogger -tunnustuksella. Suurkiitos Laura, tulipa iloinen mieli! Tunnustuksen saajan tehtävä on vastata seuraaviin kysymyksiin ja antaa tunnustus eteenpäin viidelle blogille.

1. Koska aloitit blogin?
Perustin Satumaa-blogini lokakuussa 2009, mutta en aloittanut kovin vakuuttavasti vaan vitkuttelin postausten kanssa alkuun ja suuntaa oli jotenkin vaikeaa löytää. Alustan kanssa oli myös vähän opettelemista ja mm.kuvien käsittely oli todella haparoivaa. Innostuin kuitenkin pikkuhiljaa ja tällä hetkellä tuntuu tosi kivalta tämä harrastukseni!

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä se käsittelee?
Kirjoitan elämästä, lapsiperheen arjesta, uusista ja vähemmän uusista ideoista. Blogissani keskitytään aika paljon sisustukseen liittyviin jutttuihin, sivutaan muotia ja tyyliasioita, inspiroidutaan ja touhutaan kaikkea vähän hassuakin.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erilaisen muihin blogeihin nähden?
Blogini on läpileikkaus oman elämäni touhuista, omasta tyylistä ja ideoista, joten sitä ei voi verrata muihin. Nettimaailma on täynnä super-ihania blogeja joita voi vain ihastella ja kunnioittaa! Olen tosi kiitollinen ja onnellinen jos joku blogini kautta iloa ja inspiraatiota omaan arkeen.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Halusin itselle muistoja tekemisistäni ja tuntui jotenkin luonnolliselta ja helpolta vaihtoehdolta alkaa bloggaamaan. Pidin blogiani aluksi suljettuna, mutta ajattelin sitten että kivahan se on jakaa jos joku sitä vaikka haluaisikin seurata!

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Paljonkin! Monesti visualinen ilme kyllästyttää itseä, mutta kaverigallupin mukaan taas juuri se on koko jutun idea. En kuulemma missään nimessä saa muuttaa sitä ;). Sisällöllisesti tietenkin olisi kiva löytää jokin suunta, postaukseni poukkoilevat todellankin asiasta kukkaruukkuun...:D Mutta hei, pääasia että on hauskaa!

Täydestä sydämestäni jaan tunnustukseni seuraaville blogeille:

Char and The City

Elsass

Chicling

Penni ja Lilli

Coco's Sweet Dreams

Ihanaa kevättä kaikille ja iloista mieltä! Kiva, jos blogini joskus ilahduttaa päivääsi. Ainakin teidän jutut ovat minulle todella arvokkaita.

XXX Satu

5 kommenttia:

 1. Kaunis kiitos, Satu! Tämä ilahdutti kovasti.

  Terkuin,
  Elsa

  VastaaPoista
 2. Oikeaan osoitteeseen meni tunnustus!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kuulla - Kiitos! Välillä tuntuu että lukeekohan tätä kukaan, mutta ainakin jollekin tästä on iloa, se riittää :)

  VastaaPoista
 4. Moikka Satu ja
  kiitos kaunis tunnustuksestasi.
  Oma blogini kun on sellainen hiljaisten käviöiden blogi jonne ei juurikaan kukaan mitään koskaan kommentoi, niin oli sitäkin kivempi nähdä että joku jopa tykkää ;0)
  Mukavaa pääsiäismaanantain iltaa sinne!

  Terkuin Minna

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaunis! Palaan tähän varmasti. Halauksia!

  VastaaPoista

Kommentit lämmittävät sydäntä!