maanantai 24. lokakuuta 2011

Tuoksulaput kuivausrumpuun ja syysajatuksia...


Pitkästä aikaa täällä. Olen ollut erittän väsynyt viimeaikoina enkä saa oikein postauksia syntymään. Toivon huolien helpottavan ja mielen paranevan, tämä jos joku on hyvän mielen ja inspiroitumisen paikka, ei valittamisen foorumi.

Mieltäni piristi kummasti tämä yllätys, josta haluan teille ehdottomasti kertoa. Sain rakkaalta ystävältäni jenkkien tuliaisina nämä tuoksulaput, joita voi laittaa pyykin sekaan kuivausrumpuun. Pyykki saa ihanan tuoksun ja tulee kivan pehmeäksi. Erittäin hyvä vaihtoehto huuhteluaineelle!
Sain myös toiselta maailman ihanimmalta ystävältä tämän kuvan, joka on totta joka sana ja niin kauniisti sanottu että en voi muuta kuin olla kiitollinen. Ilman rakkaita ystäviäni en olisi mitään.
Kauniita ajatuksia pimeneviin päiviin,2 kommenttia:

  1. Aah...rakastan puhtaan pyykin tuoksua! Saisipa noita jostain täältäkin, kertokaa joku jos tiedätte. Kiva kun olet palaillut - voimia rankkaan syksyyn!

    VastaaPoista
  2. Tämä synkkyys kyllä väsyttää ja jos vielä huolia päälle niin huh! Koita etsiä piristystä näistä ihanista harrastuksistasi! Minua ne ainakin piristävät!

    VastaaPoista

Kommentit lämmittävät sydäntä!