torstai 24. marraskuuta 2011

Joulukalenteri kummilapselle
Minulla on ollut tapana antaa omatekemät joulukalenterit omille lapsilleni, nuorimmalle kummilapselleni sekä siskonpojalleni. Tänä vuonna poikani näkivät lelukaupassa lego-kalenterin ja hellyin ostamaan ne heille, vaikka olivatkin aika kalliita...

Kalenterinaskartelu alkoi kuitenkin kummipojan kalenterilla ja tänä vuonna päädyin tällaiseen pussukkaratkaisuun :) Ostin siis valmiin puisen "Cars"-dominopelin, avasin paketin ja jaoin pusseihin. Täytin paperiset pikkupussit pelipalikoilla, kirjasin jokaisen päälle numeron ja laitoin aatto-pussiin palikoita reilummin. Helppoa ja hauskaa, eskarilainen poikani oli tärkeä apu projektissa. Toivottavasti kalenterin saava pikkumies on tyytyväinen!

Monesti tälläinen itsetehty/kerätty kalenteri tulee hieman kalliimmaksi kuin valmiit, mutta toisaalta ainakin minulle tästä on tullut jo perinne ja luulen, että lapsetkin jo osaavat pikkuhiljaa odottaa yllätystä. Tärkeintä on kuitenkin välittäminen ja yhdessä tekeminen. Ja huom! kaikkea ei todellakaan tarvitse tehdä itse! Itsekin löysin tämän kangaspussukan jostain ihanasta sisustusliikkeestä jo kauan sitten - valmiina!

Oikein hyviä jouluvalmistelutuokiota ilman stressiä toivottaa,
4 kommenttia:

 1. Aivan ihana idea. Pikkumies on taatusi tohkeissaan tästä kalenterista. :)

  VastaaPoista
 2. Todella upea lahja kummilapselle ja muillekin! Mä kanssa suunnittelin kummipojilleni tekeväni itse kalenterit, mutten ainakaan vielä ole saanut kunnon inspistä. Varmasti tuollaista uniikkia lahjaa arvostaa niin lapsi itse, kuin vanhempansa :)

  VastaaPoista
 3. Hei,
  tosi suloinen idea! Toivottavasti saaja arvostaa :) !

  VastaaPoista

Kommentit lämmittävät sydäntä!