tiistai 26. kesäkuuta 2012

Oulunkylän helmi - Moison Kauppa & Cafe

Pitkään himottu korikassi kesään
Hurmaava pinkki Mölkky-peli

Poikkesin tänään töistä tullessani uudehkoon sisustuskauppa-kahvila Moisoniin Oulunkylässä. Omat löytöni ovat ylläolevissa kuvissa! Etenkin tine k homen korikassi on ollut hankintalistallani jos jonkin aikaa, mutta myös tuo pinkki Mölkky-peli oli pakko saada (vaikka meillä jo onkin yksi Mölkky...) Näiden lisäksi mukaan lähti pieniä lahjatavara-aarteita!

Moison Kauppa & Cafe on mahtava piristys Oulunkylään ja valikoimasta löytyy monipuolisesti kaikkea ihanaa sisustustavaroista kenkiin ja koruihin. Kahvilan puolella on tarjolla sekä suolaista että makeaa sekä ihanaa jäätelöä. Ystävällinen omistajapariskunta tuo luonnetta putiikille ja suosittelen lämpimästi visiittiä liikkeeseen!Erittäin piristävää!
6 kommenttia:

 1. Onko suloisempaa mölkkyä nähty :) ihana! Ja vanhanhan voi aina laittaa kiertoon :) !
  Tuolla kaupassa täytyy käydä!
  -S-

  VastaaPoista
 2. Onko tämä vähän mokon tyylinen kauppa? Kivalta vaikuttaa.

  VastaaPoista
 3. Suosi paikallista. Jos mahdollista. Yrittäjiä on tuettava. Jakakaa linkkiä ja tietoa. Näin sana kiirii. Liikeellähän on myös nettimyyntiä, olen ymmärtäbyt.

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä tuosta paikallisen suosimisesta. Harmittaa kun usein ihanat pikku putiikit joutuvat lopettamaan toimintansa vähäisen myynnin vuoksi. Kotikulmat kunniaan!

  VastaaPoista
 5. Kauppa on ihana sekoitus tankalaista, ranskalaista ja vaikka mitä! Valikoima vaihtuu koko ajan ja mm. lapsille löytyy kaikkea kivaa! Kiitos kivoista kommenteista, on ihanaa lukea niitä. Iloa kesäänne! t.Satu

  VastaaPoista
 6. Juuri tälläisistä kaupoista tekee ihania löytöjä....tosin kukkaron päälle käyvät kun pakko on saada :) !

  VastaaPoista

Kommentit lämmittävät sydäntä!