tiistai 31. heinäkuuta 2012

Vaalea talja oli haussa...


... mutta sitten se unelmieni matto vain tuli eteeni.

Olimme Lauran Tähden Lauran kanssa Lahdessa kirppiskierroksella ja samalla kartoitimme Lahden talja-tilanteen aina eteen sattuvista liikkeistä. Kohdallemme sattui Matto-Mylly matkalla Femmatorille enkä vain voinut vastustaa tätä ihanuutta. En saanut kuviin vangittua ihan sitä todellista sävyä, mutta saa tästä vähän osviittaa. Matto on valmistettu Belgiassa ja tehty kuudestatoista hieman erilaisesta palasesta ja on materiaaliltaan chenilleä ja puuvillaa.  Kooltaan se on 170cm x 240cm.

Huomenna alkaa työt, eli viimeisiä lomanhetkiä viedään. Siskonpoikani on minulla hoidossa ja olemme pulikoineet viimeiset kaksi päivää ja nauttineet ihanasta auringosta. Tervetuloa arki ja kiitos ihanasta kesästä, sateesta huolimatta!

3 kommenttia:

  1. Matto on niiiiin ihana! Mä googlailin tänään just sitä vedenväristä versiota, sitä olisi tarjolla myös 140x200, se voisi olla aika täydellinen mun olkkariin.. Kiitos vielä täydellisestä kesäretkestä, maton lisäksi kun vastaan osui muitakin aarteita (ja vatsaan osui mamma maria ihanat pastat ;)), ihan parhautta.

    VastaaPoista
  2. Kaunis matto! Ja hyvää töihin paluuta sinne. :)

    VastaaPoista

Kommentit lämmittävät sydäntä!