sunnuntai 3. elokuuta 2014

There is no way to happiness - Happiness is the way (Buddha)


Toisen pojan huone yläkerrassa alkaa valmistumaan! Ystäväni mahtava idea rakentaa puoliparvi huoneessa olevan muurin jatkoksi pääsi toteutukseen ja lopputulos näyttää tältä:
Kuvia muurista ja työn etenemisestä...ihan muutama kasaustunti tulikin :)...Onneksi mulla on maailman parhaat ystävät jotka auttavat sekä ideoinnissa että ihan konkretiassa!Muuri sattui olemaan tasan 123cm korkea ja hetken Googlailun jälkeen tie vei IKEA:an ja MALM-lipastot sopivat kuin nakutettu ajatuksissa olevaan tarkoitukseen. Parven leveydeksi tuli 120cm, joten kun patjan leveys on 90cm, jää laidalle hyvin tilaa.

Sängynlaidaksi nikkaroitiin puinen levy, joka kiinnitettiin lipastoihin kulmaraudoilla. Lipastot puolestaan kiinnitettiin muuriin tukevasti turvallisuussyistä. "There is no way to happiness, Happiness is the way" -tarrat tilasin Hyvän tuulen puodista, heillä on muuten erittäin nopea toimitus ja kaikinpuolin suositeltava kauppa!

Mukavaa viikonalkua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Näyttää todella hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tosi kiva jos tykkäät! Laatikot vetävät todella paljon tavaraa ja yleisilme pysyy tosi siistinä. Lastenkin on helppo kerätä lelut ja kirjat laatikoihin kun kaikelle on oma paikkansa. Kirjoitin jokaiseen laatikkoon Dymolla missä mitäkin on, ei siis tarvitse heikkopäisenä availla kaikkia läpi löytääkseen oikean laatikon! :)

      Poista

Kommentit lämmittävät sydäntä!