tiistai 28. syyskuuta 2010

Arjen ja juhlan pelastajatMeikkipussin syyspäivityksen aika! Ihastuin täysin Kanebon Sensai Triple touch compact - kokonaisuuteen. Tuote on täydellinen pelastus arkeen ja kaikki (pohjustusvoide, meikkivoide/peitevoide ja puuteri) yhdessä paketissa. Ihosta tulee pehmän samettimainen ja olo on kuin ei meikkiä olisi lainkaan. Suosittelen!

Eräs ongelmani on aina ollut melkoisen suuri meikkipussi, josta käytän todella pientä osaa, mutta jos jätän jotain pois, on se aina juuri se mitä olisin juuri tarvinnut...Isoa meikkipussia on kuitenkin todella ärsyttävää raahata mukana ja mahduttaa laukkuun.

Löysin pitkään etsittyäni mahtavan ratkaisun ongelmaan ja ostin meikkipaletin, josta löytyy ihan kaikki. Sitä voi huoletta pitää aina mukana ja koska ainakin minulla on tapana meikata aamuisin ja katsoa ekan kerran peiliin töistä lähdettyä, niin tämän ihanuuden myötä olen oppinut  kurkistamaan peiliin jopa lounaalla :)
Paletissa (Lancome) on luomivärejä, peiteväri, poskipuna, puuteri, ripsiväri, kajali ja huultenrajauskynä sekä pari huulikiiltoa...mitäpä sitä muuta tarvitsekaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit lämmittävät sydäntä!