torstai 30. syyskuuta 2010

Cafe Latte Spirit - ihana sisustuspuoti!


Ihana uusi tuttavuus, Sisustuspuoti Cafe Latte Spirit, löytyi vähän kuin sattumalta viikonloppuisella autonmyyntireissulla.

Tämä lämminhenkinen ja erittäin ystävällisellä asiakaspalvelulla sekä tietenkin superkauniilla tavaroilla varustettu pikku putiikki sijaitsee Leppävaaran kartanolla, noin vartin päässä Helsingin keskustasta. Tarkat yhteystiedot löydät täältä!

Putiikista löytyy paljon pikkutavaraa, mutta myös huonekaluja. Suosittelen lämpimästi visiittiä vaikkapa koko perheen voimin.Löysin itse liikkeestä alla olevan rottinkisen seinätelineen jossa metallisen purkit yrteille (yllä oleva talouspaperiteline on Musterista Tallinnasta).
Ostin myös kuvissa olevia ihania muistikirjoja lahjavarastoon, metallisia tuikkukuppeja, nimikylttejä liitutaululla, todella liikuttavan saunan lämpömittarin, sekä paljon paljon muuta pientä kivaa. Hinnat ovat mielestäni kohtuulliset, paikka paikoin jopa ilahduttavan edulliset.
Täällä kannattaa vierailla!

3 kommenttia:

  1. Superihana paikka tuo CLS! Olen vieraillut siellä usein ja myös kertonut paikasta blogissani. :) Löytyy muuten myös Facebookista!

    VastaaPoista
  2. Veikkaan että rakastut myös Villa Rosmariiniin, joka sijaitsee idea parkissa! Käy katsomassa www.villarosmarin.fi

    VastaaPoista
  3. Hei, Villa Rosmarin on aivan ihana! :)

    VastaaPoista

Kommentit lämmittävät sydäntä!