lauantai 2. lokakuuta 2010

Baby shower -lahja

Ystäväni saa pian ensimmäisen vauvansa ja hankin tälle ihanalle uudelle tulokkaalle lahjaksi unipussin. Unipussiin rauhoittuu monesti levottominkin nukkuja, joten toivon että tämä on hyödyllinen ja käytännöllinen lahja.
Unipussin ostin Lastentarvike -liikkeestä, kankaisen säilytyslaatikon Kodin Ykkösestä ja pienen liitutaulukytin Mokosta. Tapanani on ostella pikkuhiljaa tarvikkeita lahjoja varten, en lähes koskaan aloita hankkimista alusta. On paljon helpompaa kun on jo perustarvikkeet valmiina, stressiä tulee paljon vähemmän :). Ekan joululahjan taisin tänä vuonna ostaa kesäkuussa...Ainoa ongelma on se, että pitäisi vielä malttaa olla antamatta lahjat etukäteen...:)

3 kommenttia:

 1. Aivan ihana lahja! Meidän kuopuksella oli myös unipussi ja oli kyllä hyvä.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kuulla! Moni vannoo tosiaan unipussin nimeen ja siskoni kanssa vitsailtiinkin, että tehdäänköhän niitä kouluikään asti :D Hyvää syksyn jatkoa ja kiitos kommentista!

  VastaaPoista
 3. Tosi nätin pussin olet löytänyt, ja malli on hyvä kun vetoketju on sivussa. Omalla lapsella on pussi, jossa vetoketju on edessä keskellä, mutta jäänyt pois käytöstä koska painaa mahallaan nukkuessa melkosen jäljen :( (ja osaa nyt 2 v. riisua sen itse- ei hyvä).
  Käytössä siis sivuvetskarillinen!!
  Ja hei, kyllä saa isommillekkin :) , 150 cm asti saa muistaakseni Lastenhuone.fi :stä!
  -S-

  VastaaPoista

Kommentit lämmittävät sydäntä!