sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Ensimmäisen adventin synttärijuhlat

Niin se jo koitti, ensimmäinen adventti!

Ihana ilma ja aurinko, tämän parempaa sunnuntaita ja loman päätöstä ei voisi ollakaan. Ystävälläni ja hänen lapsillaan on tänään yhteissynttärit jonne pian suunnistamme! Koska aamu oli mitä rauhallisin, sain idean askarrella paketit vähän eritavalla kuin yleensä (olen lahjapussien suurkuluttaja, ne ovat niin helppoja...)

Tarvikkeet:
- Sanomalehti
- Silkki-, tai muuta koristenauhaa
- Kauniita kortteja tai kartonkeja
- Teippiä
Löysin eräällä Viirin kirpputorireissulla kuvassa olevat nauharullat eurolla kappale ja kortteina itselläni oli näissä käytössä Mariposa-korttikartonkeja jotka on ostettu Suomalaisesta kirjakaupasta. Näihinhän nyt käy mitkä tahansa kauniit kartongit ja vaikkapa kiiltokuvat!Kuusvuotiaan pojan pakettiin laitoin oikean syntymäpäivän otsikko-osan pannaksi paketin päälle. Tämä paketti sai sinisen nauhakoristuksen.Ystäväni paketti oli hieman hastavan mallinen, joten peitin muhkuroita kartongilla. Tähän valitsin söpön pinkin nauhan.
Vanhemman, kymmenen vuotta täyttävän pojan paketista tuli tällainen. Kaiken kaikkiaan aika kivan näköiset paketit ja tosi edullinen vaihtoehto niille aina käyttämilleni lahjapusseille!

Ihanaa ensimmäistä adventtia rakkaat lukijani!
4 kommenttia:

 1. Voi hyvänen aika mitä sä keksitkin!!!
  Aivan ältsi suloisia paketteja!
  Hyvä idea toi päivämäärä-panta, taidan varastaa ideasi kun menen katsomaan juuri syntynyttä vauvaa, laitan hänen syntymäpäivä lehdestä tuon pannan ....
  -S-

  VastaaPoista
 2. Tosi hauska tapa paketoida, tuli minun mielestä hienot paketit, omaperäistä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanista sanoista, kommentteja on aina niin mukava lukea!

  VastaaPoista

Kommentit lämmittävät sydäntä!