sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Kädentaidot ja Helsinki Vintage -messut 2011

Eli unelma viikonloppu. Eilisiltä Kädentaidot -messuilta lähti mukaani korutarvike jos toinenkin. Tänään ehtii vielä, messut ovat auki klo 10-17!

Yritys nimeltä Helmipöllön Korupaja (en löytänyt nettisaittia) myi aika ihania pusseja, joissa oli kaikkea supersuloista.Tein ensimmäisen tuotoksenkin; sormuksen Audrey Hepburnin kuvalla. Ystäväni järjesti eilen illalla juhlat ja sormus oli hänelle mieluinen tuliainen.

Tänään olisi Helsinki Vintage-messut Kaapelitehtaalla, toivottavasti ehtisi piipahtamaan...!

Kivaa sunnuntaita kaikille!

7 kommenttia:

 1. Tosi hienoja korutarvikkeita. Mistäköhän noita sais ? Sinellissä on kyllä jotain, mut ei noin trendikkäitä. Petikon Sinellissä on muuten askartelukirpputori 3.4, sinua voisi kiinnostaa :) !

  VastaaPoista
 2. Hei! Ihania juttuja sinun blogissasi! Olen seuraillut sitä jo jonkin aikaa, ja kommenttiakin laittanut, mutta oletko tietoinen että kommentit lähtevät vasta kolmannella yrityksellä eteenpäin, sitten antaa varmistus koodin??? Nyt vasta itsekkin tajunnut sen, olenkin ihmetellyt miksei kommenttini näy :) .

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista, niitä on aina yhtä ihanaa lukea! En tosiaan ole tiennyt että kommentointi takkuaa...ikävää. Kiitos vinkistä ja Helmipöllön Korupaja oli yritys jolta ostin tarvikkeet!Huonosti vaan löytyi netistä yhteystietoja...

  VastaaPoista
 4. Helmipöllön Korupaja olisi sitten Kädentaitomessuilla Helsingin Wanhassa Satamassa 10-11.9.2011 C-salissa myymässä näitä "ihania tarvikkeita" ja muitakin korujaan .... Ja myöskin Naistenmessuilla ja Vanhan Ylioppilastalon Joulumyyjäisissä !!!
  t. Helmipöllön Korupaja

  VastaaPoista
 5. Hei,

  sulla oli niin hyvät kuvat tässä, että linkitin tähän postaukseesi:

  http://sulo2011.blogspot.com/2011/09/ihanuuksia-kadentaitomessuilta.html

  Kiitos!

  VastaaPoista
 6. Helmipöllön korupaja tiedottaa, että nettisivut löytyvät osoitteesta: http://www.123kotisivu.fi/helmipollo

  VastaaPoista

Kommentit lämmittävät sydäntä!