maanantai 17. syyskuuta 2012

Perunarieskat iltapalaksi

Viime aikoina askarteluni ovat todellakin liittyneet lähinnä ruokaan...Rauhallinen iltapala lasten kanssa on mielestäni arjen parhautta. Kaikki kiire ja huolet unohtuvat kun jutellaan päivän tapahtumista ja vain ollaan yhdessä.

Suussasulavat rieskat

4 dl perunasosetta
1/2 tl suolaa
2 dl täysjyväohrajauhoja (Sunnuntai)
1 muna

Nopeaa ja helppoa:
Laita uuni lämpenemään 250 asteeseen. Mittaa kaikki ainekst kulhoon ja sekoita taikina tasaiseksi. Jaa taikina kymmeneen tasaiseen kasaan leivinpaperin päälle. Ripottele vähän jauhoja pinnalle ja taputtele rieskat n. 1/2 cm:n paksuiseksi. Pistele rieskat haarukalla ja paista uunin keskitasolla 10-15 minuuttia. Nauti heti!

Hyvää alkanutta viikkoa,


1 kommentti:

  1. Pitääkin kokeilla sun versiota perunarieskoista, ite teen rieskoja silloin kun jää valmista perunamuussia tähteeksi, muuten samalla periaatteella :)

    VastaaPoista

Kommentit lämmittävät sydäntä!