lauantai 23. helmikuuta 2013

Ikimuistoinen Dubai

Vietimme hiihtolomaa Dubaissa, Jebel Ali - Palm Tree Court Spa -resortissa. Lisätietoa hotelliketjusta myös täällä! Voin lämpimästi suositella paikkaa lapsiperheille sekä rauhaa ja urheilua rakastaville. Resort on täynnä aktiviteetteja aina ratsastuksesta golfiin ja tennikseen. Ruoka ja ravintolat olivat ihanat ja todella monipuoliset.

Resortissa oli niin paljon tekemistä, että emme kovin paljon ehtineet muualle kuin Mall of the Emirates -ostoskeskukseen. Tämä todella iso ostoskeskus tosin olikin sellainen kokemus, että eipä paljon muuta tarvittukaan. Keskuksessa oli muun muassa hiihtokeskus sisällä :)

Tarkoituksemme oli myös mennä Atlantis-vesipuistoon, mutta valitettavasti loppumatkaamme varjosti ikävä vatsapöpö. Tietysti harmittaa, mutta näille ei vain voi mitään. Lääkäripalvelut olivat ensiluokkaiset ja hotelli huolehti voinnistamme hyvin. Kaikesta huolimatta ja sairastumisia lukuunottamatta matka oli tosi onnistunut.

Hyvää viikonloppua kaikille täällä piipahtajille toivottaa

6 kommenttia:

 1. Ihania lomakuvia, vaikuttaa paratiisilta :) ! Harmillisia nuo vatsapöpöt, mutta onneksi matkanne oli siitä huolimatta antoisa. Tervetuloa vaan hankien keskelle takaisin :) !

  VastaaPoista
 2. Sitä se kyllä oli! Niin, sairastua voi vaikka Ruotsinlaivalla, eihän niille mitään voi. Onneksi ei pilannut koko lomaa. Nyt vain valoa kohti :D

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköistä!

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Ja sisko sai vatsataudin, mut ei päässyt tonne... :) !

  VastaaPoista

Kommentit lämmittävät sydäntä!