keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Uudet sängyt ja lastenhuoneen päivitysPäivittelin viikonloppuna vähän poikien huonetta...Pahoittelut vähän rakeisista kuvista, ei meinaa vielä oikein valo riittää hyvälaatuisiin kuviin. 

Saimme joku aika sitten hankittua pojille aika toimivan sänkyjärjestelyn, josta olen tosi tyytyväinen. Ikean Odda-sänky sopii tarpeisiimme todella mainiosti. Ylempi sänky pedataan päivällä sohvaksi ja alemman sängyn saa kätevästi päivän ajaksi piiloon. Mikä kätevintä, sänky mahtuu ylemmän alle petivaatteineen päivineen! Sänky toimii pienissä tiloissa mielestäni paremmin kuin kerrossänky! Myin alta pois vanhan kerrossänkymme, josta oli kyllä sääli luopua, mutta pakko oli vaan sopeutua...Se oli mielestäni maailman söpöin.

Norsujuliste ja Washi-teippi ovat Mokosta ja vanha koulutaulu (ihana aarre) saatu ystävältä!

Aurinkoa viikkoon,


11 kommenttia:

 1. Päivitys tekee välillä terää! Ihanan harmonisen näköistä! Toi sänky on paras idea vähään aikaan!!!

  VastaaPoista
 2. Siis häh?! Tuo toinen sänky vaan työnnetään alle?? Mahtava idea!

  VastaaPoista
 3. Mahtava idea! Kaunis kokonaisuus :)

  VastaaPoista
 4. Kaunista! Sulla on kyllä aina ihania ideoita. <3

  VastaaPoista
 5. Noissa norsu tauluissa on vaan jotain ihanaa vanhaa henkeä.... tykkään :) !

  VastaaPoista
 6. Onko toiminut/kestänyt tuo sänky? Olimme nimittäin ostamassa samaa sänkyä yhdessä välissä ja myymälässä kun mies itui sängylle se taipui keskeltä todella pahasti mutkalle. Emme uskaltaneet ostaa, kun ei tiennyt, että oliko se vain huonosti kasattu, vai eikö se tosiaan kestä aikuisen miehen painoa.... Tämä sänkyasia vieläkin ajankohtainen, joten olisin kiitollinen käyttäjäkokemuksista.
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Sängyt on kestäneet todella hyvin ja ovat jämäkkää laatua. Oikeasti niissä nukkuu vaikka kaksi aikuista ihan helposti! Sopisivat esim. mökille sohva/sänky käyttöön mainiosti.

   Kannattaa ottaa niihin kunnon patjat (meillä Sultanit). Luulen, että ne on varmasti vain kasattu huonosti myymälässä, sillä me ollaan oltu todella tyytyväisiä!

   Aurinkoa :)
   t.Satu

   Poista

Kommentit lämmittävät sydäntä!