torstai 10. kesäkuuta 2010

Arjen luksusta kukilla

Sääli, että Suomessa leikkokukat ovat todella kalliita, jos hintapuoli olisi hieman huokeampaa, ostaisin kukkia varmasti vähintään joka viikko.


Vein eilen siskolleni kiitoksena lasten hoidosta ihanan kimpun, jonka teki minulle luottokukkakauppiaani Mr Flower (Tehtaankadulla Helsingissä).

Mr Flower on todellakin enemmän kuin kukkakauppa, matkaan jäi myös aivan ihana vanha ikkunapoka, lisään kuvan myöhemmin kun saan kuvattua sen oikealla paikallaan.


Ykkösen ratikalla pääsee suoraan liikkeen oven eteen, joten suosittelen visiittiä lämpimästi!

Lisäyksenä vielä muita kuin kukkaosoksia:
Peilikaappi viisikymmentäluvulta!

3 kommenttia:

  1. Mä just mietin samaa, leikkokukat olisi ihania, mutta jotenkin sitä vaan ei raaski. Onneksi pihassakin alkaa kukkia yksi sun toinen, nyt olen koristanut maljakot ihanasti tuoksuvilla valkoisilla sireeneillä (naapuri vinkkasi, että ne pitää laittaa liki kiehuvaan (??) veteen, jotta ne säilyy maljakossa pidempään). Ja kohta kukkii pionit, kukista kauneimmat <3

    VastaaPoista
  2. Toi oli niin hyvä vinkki, enpä tiennytkään! Kiitos. Pioneita mulla on nyt sisällä maljakossa ja haluaisin niin perustaa pionipenkin myös puutarhaan!

    VastaaPoista
  3. Nämä kukat ovat ilahduttaneet jo puolitoista viikkoa, joten laadultaan ovat todella hyviä. Se ero on Plantagenin ja kukkakauppojen välillä, laatu kestää pidempään. Kaunis kiitos vielä antajalle!

    VastaaPoista

Kommentit lämmittävät sydäntä!