sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Uudet tossut by White Moment!


White Moment lanseerasi viime viikolla kenkämalliston ja olen nyt Hanna Sarenin suunnitelemien tossukaunottarien onnellinen omistaja!Lehdistötiedote.

Vapaasti julkaistavissa heti.

White Moment - nuori suomalaisen katumuodin edelläkävijä.

Noin 1,5 vuotta sitten perustettu lifestyle-vaatemerkki White Moment raivaa jalansijaa kovan kilpailun katuvaatemakkinoilla. Vasta 6 kk sitten merkki teki suomalaista farkkuhistoriaa esittelemällä ensimmäisen suomalaisen Selvage-farkun, ja nyt on vuorossa White Moment -kenkämallisto.

White Moment esittelee kesäkuun 9. päivä uuden kenkämallistonsa joka käsittää yhteensä 11 erilaista kenkää miehille ja naisille. Mukaan on mahtunut myös kaksi yhteistyönä Hanna Sarénin kanssa tehtyä mallia. White Momentin suunnittelija Nessi Hovi on innoissaan merkin uudesta aluevaltauksesta sillä ajatus kenkämalliston suunnittelusta on ollut haaveena jo pitkään.

”Oli mahtavaa ja haastavaa tehdä kenkämallistoa ensimmäistä kertaa ja yrittää pysyä ns. lestissä. Mieli kiiti koko ajan kilometrejä edellä ja jotenkin piti yrittää säilyttää mielessä kohderyhmä ja kaupallisuus kuitenkaan tekemättä malleista tylsiä ja kasvottomia. Myös sarjatuotannon käytännön rajoitteet vaanivat joka kulman takana” Hovi luonnehtii suunnittelu prosessia. Hän lisää myös ”...kun vielä sain ystäväni Hanna Sarénin innostumaan kahden värimallin suunnittelusta olin todella innoissani uudesta tulokkaastamme.”
Muotisuunnittelija Hanna Sarén suunnitteli White Momentin kenkämalliston naisten ja miesten nahkaisiin sneakereihin omaa nimeään kantavat värimallit "Hanna Sarén & White Moment ". Miesten Niles Mid ja naisten Sazzy Mid mallit saivat ylleen Hanna raikkaat ja leikittelevät värilinjaukset.

Yhteistyö lähti käyntiin Nessi Hovin pyynnöstä kun tiedossa oli White Momentin ensimmäisen sneakers -sarjan lanseeraus tänä kesänä. "Innostuin heti Nessin pyynnöstä, sillä olen aloittanut juuri sneakerseista suunnittelijan urani. Halusin tehdä mallit 90 LUVUN ACID henkeen ja käyttää väreinä tehostevärejä. Halusin niistä sähäkät." kertoo Hanna Sarén.

White Moment sekä Hanna Sarén & White Moment malleja myy kesäkuusta lähtien mm seuraavat liikkeet.
Hanna Sarén, Beamhill, Helsingin Stockmannin One Way, Ponke's, Dropin, Saint Luis.....

Lisätiedot ja tiedustelut:

Nessi Hovi 040 516 4311
White Moment / Off Consult Oy
Valimotie 25c 4. krs
00380 helsinki

nessi@whtmoment.comThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
www.whtmoment.com

1 kommentti:

  1. naturally like your web-site however you have to take a look at the spelling on quite a
    few of your posts. A number of them are rife with
    spelling issues and I in finding it very bothersome to tell the truth however I'll surely come again again.

    Check out my web-site - satellite cardsharing kings

    VastaaPoista

Kommentit lämmittävät sydäntä!