perjantai 4. kesäkuuta 2010

Häiden hurmaa...


Vietimme syksyllä 2009 siskoni häitä kauniissa Kirkkonummen 100 vuotta vanhassa Eerikinkartanossa. Järjestelyt alkoivat jo alkukeväästä, keräsimme ideoita ja rekvisiittaa pitkin kesää kiertämällä kirpputoreja ympäri Suomea.


Kartanon sääntöjen mukaan aito tulen käyttö oli kielletty, joten käytimme tunnelman luojina paljon led-kynttilöitä. Keräsimme myös maljakot, vesi-, ja viinikarahvit kierrätyskeskuksista ja kirpputoreilta. Helmiä käytimme pöytäkoristeina runsaasti, osan löysimme valmiina nauhoina ja osan pujottelimme yksittäisistä helmistä. Edullista, mutta niin kaunista. Servetteihin painoimme itse hääparin nimikirjaimet leimasimella ja servettirenkaat nidoimme pahvista ja helminauhasta.


Kukkakoristeiksi Siskoni valitsi valkean linjan ja yksinkertaisuuden; valkoiset ruusut toimivat sisällä kauniista. Callunat olivat kaikessa yksinkertaisuudessaan oikea valinta ulkokoristeiksi.


Morsiuskimppu korvattiin mittatilaustyönä teetetyllä kukkarannekeella (Siskosten kukka & lahja 40e), joka oli tehty oksaruususta ja helmistä. Selkää koristamaan löysimme upeat pitsitatuoinnit (Stilissima 15e). Tervetuliaismaljana tarjottiin Fresitaa ja juhlapöydässä tarjottiin morsiusparin lempiruokia.
Plaseeraukset löytyivät omatekemästä kartasta.


Syysillan pimeyttä valaistiin erilaisin valoin, lyhdyin ja kynttilöin. Päivä oli täydellinen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit lämmittävät sydäntä!