lauantai 10. joulukuuta 2011

Kuusi koristeltu!Lasten odotus palkittiin viimein ja kuusi pääsi koristamaan olohuonettamme. Ehkä vähän aikaista joidenkin mielestä, mutta toisaalta kuusi tuo joulumielen ja sehän on tänne aina tervetullut! Hankin viime vuonna meille ikikuusen ja olenkin jo alkanut tottua ajatukseen. Loppujen lopuksi tekokuusi on ekologinen, kätevä ja pitkäänpalveleva, tosin kuin aiemmin kipuilin...Vanha postaus täällä!

Tänä vuonna suikutimme poikien kanssa kuuseen valkoista tekolunta ja se sai taas ihan uudenlaisen ilmeen. Olen keräillyt erilaisia koristeita vuosien varrella ja löysinkin taas muutaman aika ihanan viimeviikonlopun sisustuskirppikseltä Nurmijärveltä.

Tämä joulunaika on monille hirveä stressinaiheuttaja ja jotenkin tulee aina surullinen mieli kun kuuntelee ja katsoo kauheaa panikointia ja lahjojen kanssa stressaamista. Mielestäni joulun tarkoitus on rauhoittuminen ja yhdessäolo. Ainakin meidän lapsille merkitsee paljon enemmän se, että paistetaan yhdessä vaikka piparit (valmistaikinasta) kuin se saavatko he stressaantuneilta vanhemmiltaan jonkun uuden lelun. Olenkin päättänyt että lahjomiset tänä vuonna liittyvätkin vahvasti johonkin hyvään, juuri yhdessäoloon ja vähempiosaisten auttamiseen eri tavoin.

Ollaan hyvällä mielellä, syödään vähän herkkuja ja ajatellaan toisista hyvää.
Hyvää viikonloppua kaikille toivottaa:


1 kommentti:

  1. Kaunis kuusi. Tuon kokoinen varisematon voidi mahtua myös omaan kotiini. Pitääpä harkita! Otan myös aikalahjat & lahjoitukset suunnitelmiin. Hyviä ajatuksia loppuviikonloppuusi.
    D.

    VastaaPoista

Kommentit lämmittävät sydäntä!