torstai 17. helmikuuta 2011

Flunssalääkkeenä Pikku Prinssi


...Aukko sivistyksessä vain miten ihmeessä en tätä ennen ole lukenut Pikku Prinssiä...Kävättalven erikoissitkeä flunssa ei ota talttuakseen, mutta kerrankin oli aikaa lukea tämä.

"Katsellessasi öistä tähtitaivasta tuntuu sinusta, kuin kaikki tähdet nauraisivat, koska minä asun eräässä niistä, koska minä nauran eräässä niistä. Sinun tähtesi ovat niitä, jotka osaavat nauraa!"

"Jos sinä kesyttäisit minut, tulisi elämäni aurinkoiseksi. Oppisin tuntemaan äänen, joka olisi erilainen kuin kaikki muut. Muut askeleet saavat minut ryömimään maan sisään. Sinun askeleesi kutsuisivat kuopastani kuten ihana soitto."

Ihaninta ikinä.

1 kommentti:

  1. Yritin jo eilen illalla jättää kommenttia, mutta jostain syystä kommenttien jättämiset on viime päivinä jumittanut tosi pahasti.. Uusi yritys siis..

    Pikku Prinssi on aivan ihana kirja, ehdoton suosikkini! Nyt en ole moneen aikaan kirjaa lukenut. Mutta vuosien aikana olen kirjan lukenut monia monia kertoja. Parasta kirjassa on mielestäni se, että vaikka sen olisi jo aikaisemmin lukenut niin jokaisella lukukerralla kirjasta löytyy jotain uutta. Hyvä flunssalääke valinta ;)

    VastaaPoista

Kommentit lämmittävät sydäntä!