sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Laiska sunnuntai

Lapset kaverin luona kylässä ja aikaa lukea lehtiä ja vaan loikoilla...ihana ilma ja aurinko paistaa! Kesää kohti pikkuhiljaa, ainakin muodin siivittämänä...

Tämä säkkituoli koki uuden elämän jokin aikaa sitten, kun kakkosanoppini virkkasi kalalangasta tähän uuden ihanan päällisen. Olin ajatellut heittää vanhan ruskeanvärisen säkkituolin jo kierrätykseen, mutta se löysikin paikkansa täältä saatuaan uuden ihanan päällisensä! Säkkituoli on aivan mahtavan monikäyttöinen, meillä se toimii istumapaikkana ja kelpaa myös usein lapsille hyppimisalustaksi :)

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

3 kommenttia:

 1. Hei!
  Oletko itse suunnitellut päällisen säkkituoliin vai löysitkö valmis ohjeen? On todella kaunis ja hyvin virkatun näköinen!

  VastaaPoista
 2. Hei! Suunnittelimme säkkituolinpäällisen itse, mutta pyydän "tarkan teknisen" ohjeen anopiltani ja laitan sen tähän mukaan! Laita mulle sähköpostisi satumaaposti@gmail.com niin laitan sen myös sinulle meiliin!t.Satu

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Kiitos mutta löysin jo suuntaa antavan ohjeen ja työ on jo tekeillään, jos nämä talvi-illat menisivät nopeammin virkkauksen parissa :) !

  VastaaPoista

Kommentit lämmittävät sydäntä!