sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Lohjan keskuskirpputorin aarteita...

...eiliselta Lohjan retkeltä! Yhteystiedot täällä.

Riviera Maisonin iiiihana istuintyyny lähti heti mukaan! Myynnissä oli näitä kaksi, joista siskoni sai toisen.

Nämä pienemmät tuikkukupit puolestaan maksoivat euron kappale ja ovat ihan samaa sarjaa isomman kanssa jonka olen löytänyt joltain toiselta kirpparilta joskus aiemmin.Kaunista sunnuntaipäivää kaikille, ilma on taas aivan unelma <3

4 kommenttia:

 1. Sä olet tehnyt hyvät löydöt sieltä. Kävin itse siellä toissa viikonloppuna ja oli huono anti. Hinnat olivat aika pilvissä, aikaisemmin siellä on hinnat ollut hyvin kohdillaan. Oletko jo kerennyt Lohjan uuten kirppikseen? On kuulemma avattu hiljattain Ojamon suuntaan itsepalvelu kirppis.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, hinnat olivat tosiaan muutoin aika pilvissä, ihan oikeassa olet. 2, 3 ja 5 v pojanviikarit myös hieman tuovat haastetta aarteiden penkomiseen :) Kävimme myös siellä uudessa, oli ainakin vielä aika tyhjää ja heikko tarjonta. Ehkä vielä käynnistymisvaiheessa!

  VastaaPoista
 3. aivan ihania löytöjä. Kävin tänään Lohjan keskuskirpputorilla ja löysin mahtavat poikien ihan uudet farkut, jotka meinaan tuunata itselleni sopivaksi. Niiden hinta oli vain muutaman euron. Hinta siis vaihtelee paljonkin näköjään hinnoittelijan mukaan. Uudesta kirpputorista sain ostettua pojalle Haltin laskettelutakin hintaan 5 euroa. Joka kerta kirpputorilla on sellainen aartenetsijä fiilis ja kuinka monta tarinaa jollakin esineellä voi olla kerrottavanakaan. Se vaan on niin paljon hauskempaa kuin kävellä kauppaan ostaa nimetyltä hyllyltä tietty tuote.

  VastaaPoista
 4. Lohjan Keskuskirppari on aivan sanonko mistä... siellä myyjät ovat tosi heikkoja asiakaspalvelijoita. hinnat ovat pilvissä.. ja vain ja ainoastaan sen takia kun on lohjan kallein pöytävuokra tällä hetkellä. kannattaa käydä ojamon karismassa. siellä on mukavat myyjät ja hinnat kohallaan.. muutenkin sieltä löytää paljon parempia aarteita :) suosittelen..

  VastaaPoista

Kommentit lämmittävät sydäntä!