Muffinssi muuntuu CupCakeksi kun päälle tehdään herkullinen kuorrute.
Kuorrutteen ohje (n.15kpl):
130g voita
200g Philadelphia-tuorejuustoa (maustamaton)
5-6dl tomusokeria
1 tl vanilijasokeria
Vaaleiden muffinssien päälle teimme ihanan mansikka-sitruunakuorrutteen, eli korvasimme tomusokerimäärästä puolet mansikanmakuisella tomusokerilla ja maustoimme seoksen sitruunalla. Suklaamuffinsseihin käytimme samaan tapaan kaakaonmakuista tomusokeria (voi käyttää myös tavallista kaakaojauhetta). Kaikki aineet sekoitetaan ja tomusokeria lisätään jos takina jää liian löysäksi. Kuorrute on heti valmista pursotettavaksi jäähtyneiden muffinssien päälle. Vinkki: CupCaket voi hyvin tehdä valmiiksi jääkaappiin päivää ennen juhlia, helpottaa kummasti juhlapäivän hässäkkää!
Viikonlopun pihakahviotunnelmaa!
Olipa hauska kokemus ja todella hyvää vastapainoa leipätyölle.
Kiitos kaikille asiakkaille ja ennen kaikkea rakkaalle siskolle, olet korvaamaton.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentit lämmittävät sydäntä!